ENGLISH

Aranacak kelimeyi giriniz:

 
 
 
 

Birliğimiz 500 Büyük Sanayi Kuruluşu Arasında 113. Sırada

İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından geleneksel olarak düzenlenen “Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu Araştırma Raporu”nda her zaman ilk 500 içinde yer alan Trakya Birlik,  geçen yıl 114. sırada iken bu yıl 113. sırada yer alarak ilk 500 içerisinde üst sıralardaki yerini korudu.

Trakya Birlik, kısa adı “İSO500”olarak  bilinen Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşunun yer aldığı araştırmada 1 milyar 133 milyon 603 bin 258 TL’lik üretimden satış rakamı gerçekleştirerek birçok şirketin gerilediği dönemde 113. sırada yer aldı.

Birliğimiz Yönetim Kurulu Başkanı Rafet Sezen, her zaman Türkiye’nin en büyük  500 Büyük Sanayi Kuruluşu  arasında kendine ön sıralarda yer almayı hedefleyen Trakya Birlik’in başarı çıtasını her geçen gün biraz daha yükselterek ortaklar başta olmak üzere Ülkemiz tarım ve sanayiine hizmetini sürdürmeye devam edeceğini belirtti.

SEZEN açıklamasında: “Birliğimizin İSO 500 araştırmasında 113. sırada yer almasıyla başarımız bir kez daha tescil edilmiştir. Her yıl düzenli olarak elde ettiğimiz bu başarılarımızda ortaklarımız, çalışanlarımız, bayilerimiz ve tüketicilerimiz olmak üzere herkesin payı vardır. Hedefimiz üreticimize ve ülkemize daha faydalı olabilmektir. Trakya Birlik bugüne kadar her zaman ayçiçeği üreticisinin yanında olmuştur ve bundan sonra da üreticimizin yanında olmaya devam edecektir” dedi.

TRAKYA BİRLİK YÖNETİM KURULU

 
Paylaş