ENGLISH

Aranacak kelimeyi giriniz:

 
 
 
 

Türkiye Kooperatifler Fuarı'na Katıldık

 


Türkiye’deki kooperatif ürünlerini dünya ticaret ağına dahil etme misyonuyla Ticaret Bakanlığı tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen, Türkiye Kooperatifler Fuarı’nda, ülkemizde faaliyet gösteren kooperatifler ve üst kuruluşları, kooperatifçilikle ilgili kamu kurum ve kuruluşları, kooperatifçiliğe destek sağlayan bankalar, özel sektör ve sivil toplum kuruluşları, market yetkilileri, önde gelen elektronik ticaret firmaları, esnaf ve çiftçilerden girişimci ve tüketicilere kadar ticari hayatın içindeki tüm aktörler bir araya gelmektedir.

Ülkemizde Kooperatifçiliğin en başarılı örneklerden biri olan Trakya Birlik olarak, üst düzey yöneticilerimizle birlikte yoğun bir katılım eşliğinde fuarda yerimizi aldık. Açılışın ardından Cumhurbaşkanı Yardımcısı Sayın Fuat OKTAY, Ticaret Bakanımız Sayın Ruhsar PEKCAN ve çok sayıda bölge Milletvekilimiz, eski Bakanlarımız, standımıza teşrif ederek Birliğimiz Yöneticileri ile bir araya geldiler. Sektör paydaşlarımız ve çiftçilerimizin de ilgi gösterdiği fuarın, ülkemizde kooperatifçiliğin gelişimi adına katkı sağlayacağını ümit ediyor, ülkemize, camiamıza ve ortaklarımıza hayırlı olmasını temenni ediyoruz.

Yönetim Kurulu Başkanımız Ahmet AKGÜN, Başkan Vekilimiz Hilmi KAHRAMAN, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Hüseyin KOCABIYIK, Remzi KOBAK, Emre YILMAZ, Şafak KIRBİÇ ve Genel Müdürümüz Hakan ÇALEN’in yanı sıra Genel Müdür Yardımcılarımız Mesut ATAR ve Uğur GÖÇMEZ ile çok sayıda Müdür, Müdür Yardımcısı ve Personelimiz ile birlikte yer aldığımız  Türkiye Kooperatifler Fuarı 8 Aralık 2019 tarihine kadar kapılarını ziyarete açık tutacak.

 
Paylaş