ENGLISH

Aranacak kelimeyi giriniz:

 
 
 
 

Yönetim Kurulumuzun 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Mesajı

Yönetim Kurulumuzun 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Mesajı

Bundan tam iki yıl önce, 15 Temmuz 2016 günü,  milletin bağımsızlığına, temel hak ve hürriyetlerine, demokrasimize karşı yapılan hain darbe girişimi gerçekleştirilmiştir. Tüm tehditlere karşı göğsünü siper eden aziz milletimiz, kendisine karşı yapılan bu girişime engel olmuştur.

O karanlık geceyi aydınlığa taşımak için hiç düşünmeden canlarını feda eden bütün şehitlerimizi saygı ve minnetle anıyoruz. Yitirilen canların acısını ve Milletimizin Demokrasi zaferini aynı anda yüreğimizde yaşıyor,  bu ülkenin birer ferdi olarak şehitlerimiz ve gazilerimiz başta olmak üzere milletimize karşı hepimiz sorumluluk taşıyoruz. Bu sorumluluğun bir gereği olarak da bundan sonra üzerimize düşen vazifemiz, ülkemiz ve milletimizin daha iyi bir geleceğe ulaşması için var gücümüzle çalışmak, daha çok üretmek,  daha çok değer katmaktır.

Birlik olduğunda neleri başarabildiğini tarihimizde defalarca kanıtlamış bu aziz milletin, bu acıları tekrar yaşamamasını temenni ediyor, aziz şehitlerimizi bir kez daha saygı ve minnetle anıyoruz.

               

Trakya Birlik Yönetim Kurulu

 
Paylaş