ENGLISH

Aranacak kelimeyi giriniz:

 
 
 
 

Başpehlivanımıza Görkemli Karşılama

Edirne’de 9-11 Temmuz 2021 tarihleri arasında düzenlenen 660. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşlerinde adını finale yazdırarak Başpehlivanlık kategorisinde finale çıkan Trakya Birlik Genel Müdürlüğü Başpehlivanı İsmail KOÇ, rakibi Ali GÜRBÜZ ile Başpehlivanlık mücadelesi verdi. Oldukça çekişmeli geçen mücadele sonrasında rakibine yenilen Başpehlivanımız 2. olarak kürsüde yerini aldı.

Trakya Birlik tarihinde bir ilk olan bu başarının ardından Başpehlivanımız İsmail KOÇ Trakya Birlik Genel Müdürlüğü’nde Yönetim Kurulu Başkanımız Ahmet AKGÜN, Yönetim Kurulu Üyelerimiz ve Genel Müdürümüz Hakan ÇALEN tarafından görkemli bir tören ile karşılandı.

Yapılan ödül töreninde Yönetim Kurulumuz, Başpehlivanımız İsmail KOÇ’a  ödüllerini takdim ettiler. Oldukça sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen törende Yönetim Kurulu Başkanımız Ahmet AKGÜN, ”İsmail KOÇ’un Trakya Birlik Genel Müdürlüğü Başpehlivanı olarak bu yıl 660.sı düzenlenen Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşlerinde yaptığı birbirinden çekişmeli karşılaşmalar sonrasında,  finale yükselmesinden dolayı çok mutluyuz. Birliğimiz ve ortaklarımız adına bizlere bu gururu yaşattığı için Başpehlivanımıza teşekkür ediyoruz. Gelecek yıllarda bu başarıyı daha da ilerilere taşıyarak Trakya’da olmayan altın kemeri camiamıza kazandıracağına olan inancımız tamdır.” dedi.

Törenin ardından Yönetim Kurulumuz, ortaklarımız ve personelimiz ile hatıra fotoğrafı çektiren İsmail KOÇ, sevgi gösterileri eşliğinde uğurlandı.


 
Paylaş