ENGLISH

Aranacak kelimeyi giriniz:

 
 
 
 

500 Büyük Arasında 148. Sıradayız

Her yıl olduğu gibi bu yıl da, ISO 500 sıralamasında da ilk 500 büyük sanayi kuruluşu arasına girerek başarılarımızı perçinledik.

Her yıl İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından geleneksel olarak düzenlenen “Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu Araştırma Raporu’nda yaptığı başarılı çalışmaları ile her yıl  ilk 500 içinde olan Birliğimiz,  bu yıl 148. sırada yer alarak büyük bir başarıya imza attı.

Birliğimiz, kısa adı “İSO500”olarak  bilinen araştırmada 2020 yılında üretimden satışlara göre yapılan değerlendirme sonucunda 1 Milyar 786 Milyon 98 bin 829 TL.net ciro gerçekleştirerek 148.sırada yer aldı. Birliğimiz aynı araştırma kapsamında özel sektör kuruluşları arasında yapılan sıralamada ise 140.oldu.

Birliğimiz Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet  AKGÜN Türkiye’nin en büyük  sanayi kuruluşu arasında her zaman yer almayı hedefleyen Trakya Birlik’ in başarı çıtasını her geçen gün biraz daha yükselterek ortaklarımız başta olmak üzere Ülkemiz tarım ve sanayine hizmetini sürdürmeye devam edeceğini belirterek: “Mevcut ekonomik koşullara göre iyi bir sonuç. Geçtiğimiz yıl yaklaşık 1 milyar 500 milyon olan net ciromuzu bu yıl 1 milyar 786 milyon’a çıkardık. Gelecek yıl ise daha üst sıralarda olacağımıza inanıyorum. Her yıl düzenli olarak elde ettiğimiz bu başarılarımızda ortaklarımız, çalışanlarımız, bayilerimiz ve tüketicilerimiz olmak üzere herkesin payı vardır. Hedefimiz üreticimize ve ülkemize daha faydalı olabilmektir. Trakya Birlik bugüne kadar her zaman ayçiçeği üreticisinin yanında olmuştur ve bundan sonra da üreticimizin yanında olmaya devam edecektir” dedi.

500 Büyük Sanayi Kuruluşu sıralamasında;  Birliğimiz, Trakya’da ki firmalar arasında ve Tarım Satış Kooperatif Birlikleri içinde ilk sırayı aldı.

İstanbul Sanayi Odası tarafından 1968 yılında 100 Büyük Sanayi Kuruluşu adı ile başlatılan, 1981 yılından itibaren 500 büyük Sanayi Kuruluşu olarak devam eden araştırmada; kuruluşlar üretimden satışlar, satış hasılatı, katma değer, öz sermaye, net aktifler, dönem karı ve zararı, ihracat ve istihdam ana başlıkları altında değerlendiriliyor.

 

 
Paylaş