ENGLISH

Aranacak kelimeyi giriniz:

 
 
 
 
 

20 Protein Sığır Süt Yemi

  • Süt sığırlarının orta ve geç laktasyonları boyunca besin madde ihtiyaçlarını dengeli bir şekilde karşılar.
  • Doğum sonrası vücut rezervlerinde oluşan kayıpları giderilmesinde önemli rol oynar.
  • Düşük kalitede kaba yem kullanan işletmelerde rasyonların enerji, protein, mineral dengesinin oluşmasına yardımcı olur.
  • Lezzetli yem hammaddelerinden hazırlandığı için süt sığırlarında iştah açarak kuru madde tüketimini arttırır.
  • Sağmal hayvanlarda süt verimini arttırması yanı sıra, sağım dönemindeki süt veriminin uzun süre yüksek düzeyde kalmasını sağlar.
  • Pelet ve toz formlarda yem fabrikalarımızda bilgisayarlı sistemle üretilmektedir.
 

Analitik Değerler

Ham Protein (%) 20
Ham Selükoz (%) 12 - 13
Ham Kül (%) 8 -10
Sodyum (%) 0,25 - 0,30
Ham Yağ (%) 3 - 3,5
Vitamin A IU/Kg 9.000
Vitamin D3 IU/Kg 3.000
Vitamin E Mg/Kg 30
   PDF indirmek için tıklayınız  
Paylaş