ENGLISH

Aranacak kelimeyi giriniz:

 
 
 
 

Yönetim Kurulumuz Ankara’da Çeşitli Temaslarda Bulundu

Birliğimiz Yönetim Kurulu Başkent Ankara’da bir dizi temas ve nezaket ziyaretinde bulundu.

5 Şubat 2019 tarihinde Ankara’ya giden Yönetim Kurulu Başkanımız Ahmet AKGÜN, Başkan Vekilimiz Hilmi KAHRAMAN, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Hüseyin KOCABIYIK, Remzi KOBAK, Emre YILMAZ, Şafak KIRBİÇ ve Genel Müdürümüz Hakan ÇALEN’den oluşan Birliğimiz heyeti başkent Ankara’da ki temaslarına bağlı bulunduğumuz T.C. Ticaret Bakan Yardımcımız Sn.Sezai UÇARMAK, Esnaf Sanatkarlar ve Kooperatifçilik Genel Müdürümüz Sn. Necmettin ERKAN ve Tarım Satış Kooperatifleri Daire Bşk. Seçkin CENKIŞ'ı makamlarında ziyaret ederek başladı.

Ziyaretlerde yaklaşan ekim sezonu öncesi üreticilerin beklentileri, sorunları, ayçiçeği üretiminin artırılması için üreticilere verilen prim tutarlarının yükseltilmesi, Tarım Satış Birliklerinin hizmetlerinin artırılması için sağlanabilecek destekler hakkında istişarelerde bulunuldu.

Ayçiçeği üreticisinin imkanlarının daha iyi duruma getirilmesi için Bakanlığımız yetkilileri ile yapılan görüşmelerin ardından, TBMM'de bölgemiz milletvekillerine de nezaket ziyaretlerinde bulunuldu.

İlk olarak TBMM Meclis Başkan V. Tekirdağ Milletvekili Sn. Prof. Dr. Mustafa ŞENTOP ziyaret edilirken ardından, CHP Gen. Bşk. Yrd. Tekirdağ Milletvekili Sn. Faik ÖZTRAK, İYİ Parti Grup Başkanı Edirne Milletvekili Sn. Orhan ÇAKIRLAR, Tekirdağ Milletvekili Sn. Mustafa YEL, Tekirdağ Milletvekili Sn. Çiğdem KONCAGÜL, Tekirdağ Milletvekili Sn. İlhami Özcan AYGÜN, Edirne Milletvekili Sn. Doç. Dr. Okan GAYTANCIOĞLU, Edirne Milletvekili Sn. Dr. Fatma AKSAL ve Kırklareli Milletvekili Sn. Selahattin MİNSOLMAZ ziyaret edilirken, Kurumumuz hakkında ve ülkemizdeki ayçiçek üretimi hakkında istişarelerde bulunuldu. Olumlu geçen görüşmelerde sorunlar ve çözüm önerileri konuşulurken, müspet sonuçlar almak için tüm makamlardan ayçiçeği üreticisi adına destek gören Birliğimiz Yönetim Kurulu bu ziyaretlerden memnun olarak ayrıldı.

 

 

 

 
Paylaş